ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Εγκατάστασης & Service Κλιματιστικού

Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, Συνέπεια & Αξιοπιστία!

Ο πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός Κορέντης Γεώργιος, στην Πάτρα, δραστηριοποιείται επιτυχώς και στον τομέα του κλιματισμού, με πολυετή εμπειρία και πολλούς ευχαριστημένους πελάτες! Η εταιρεία του, η K TECH, παρέχει και 10 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας μέσω της εταιρείας INVENTOR, της οποίας αποτελεί συνεργάτης!

Αν αναζητάτε, λοιπόν, υπηρεσίες τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης κλιματιστικού, επικοινωνήστε μαζί μας!

Παρέχουμε εγγυημένες λύσεις για οικιακό και επαγγελματικό κλιματισμό/εξαερισμό, με προτάσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σχέση με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, την επισκευή και τον καθαρισμό κάθε τύπου κλιματιστικού, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση λειτουργίας του και, φυσικά, η εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος!

Οι επισκευές των κλιματιστικών σας γίνονται, πάντα, με γνήσια ανταλλακτικά.

 Στην K TECH, παρέχουμε εξουσιοδοτημένο service των κλιματιστικών μονάδων, βάσει των διεθνών κανονισμών. Έχετε πάντα κατά νου, πως με τη σωστή συντήρηση και τον καθαρισμό της μονάδας σας, επιτυγχάνεται η άψογη λειτουργία της, για πάρα πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζεται καλύτερη υγιεινή για το χώρο σας!

 

Μην αμελείτε τη συντήρηση και τον καθαρισμό του κλιματιστικού σας, καθώς είναι προς όφελός σας να λειτουργεί σωστά και να έχει καθαριστεί/συντηρηθεί σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ