ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ποιότητα και Αξιοπιστία σε κάθε ηλεκτρολογικό έργο!

Η εταιρεία K TECH, στην Πάτρα, δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων εδώ και πολλά χρόνια, εξυπηρετώντας την Πάτρα, το νομό Αχαΐας και, γενικότερα, τη Δυτική Ελλάδα.

Ο ιδρυτής της, ο πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός Κορέντης Γεώργιος προτίθεται να δώσει, άμεσα, αξιόπιστες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη, με αρωγό τη γνώση, την εξειδίκευση και την εμπειρία του!

Με άρτια τεχνογνωσία και υψηλό αίσθημα ευθύνης, αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών εργασιών, όπως: ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικίες/καταστήματα/βιομηχανικούς χώρους/γραφεία/δημόσιες υπηρεσίες, ανακαινίσεις, επιδιορθώσεις, αλλαγές παλαιών πινάκων και αντικατάσταση αντιστάσεων ηλιακών θερμοσιφώνων. Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο των υπηρεσιών του τοποθετεί κεραίες επίγειες, δομημένη καλωδίωση, θεμελιακές γειώσεις.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην K TECH και για έκδοση σχεδίων και πιστοποιητικών ΔΕΗ, πάντα, μετά από επανέλεγχο της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες και προδιαγραφές. Όλες οι προαναφερθείσες εργασίες, γίνονται με γνώμονα την ασφάλεια και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, διατηρώντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Να θυμάστε ότι:

- Η ποιότητα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μιας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου είναι πολύ σημαντική για τη μετέπειτα χρήση τους.

- Η τοποθέτηση σωστού ηλεκτρολογικού υλικού και η συνεργασία με έναν έμπειρο επαγγελματία ηλεκτρολόγο εξασφαλίζουν την αποτροπή μελλοντικών βλαβών και δυσλειτουργιών!

Απευθυνθείτε στον ηλεκτρολόγο Κορέντη Γεώργιο
για ηλεκτρολογικές βλάβες παντός είδους, όλο το 24ωρο!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ