ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Μελέτη, Εγκατάσταση, Επισκευή

Πολυετής εμπειρία, εγγύηση καλής λειτουργίας!

Στην εταιρεία K TECH, στην Πάτρα, ειδικευόμαστε και στη μελέτη - εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και επισκευή ηλιακών θερμοσιφώνων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στους ηλιακούς θερμοσίφωνες κάθε τύπου, εγγυόμαστε για το άψογο αποτέλεσμα των εργασιών μας, πάντα, υπό την επίβλεψη του ηλεκτρολόγου μηχανικού, Κορέντη Γεωργίου.

Αναλυτικότερα, στον τομέα των ηλιακών συστημάτων και θερμοσιφώνων, έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνουν και διεκπεραιώνουν -επιτυχώς- οικιακές και επαγγελματικές εργασίες, τηρώντας, πάντα, τους προσυμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης! Επιπροσθέτως, παρέχουμε πολυετείς εγγυήσεις καλής λειτουργίας και άψογης ποιότητας, για την εκάστοτε εγκατάσταση που διεκπεραιώνουμε.

• Μελέτη και εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων
• Εγκατάσταση και επισκευή ηλιακών θερμοσιφώνων
• Θερμοσίφωνες ηλιακοί και ηλεκτρικοί
• Επισκευές - Μετατροπές - Συντηρήσεις ηλιακών συστημάτων/θερμοσιφώνων

Εμπιστευθείτε την υψηλή τεχνογνωσία, την εμπειρία & τον άψογο επαγγελματισμό μας. Αναλαμβάνουμε την επισκευή θερμοσιφώνων, άμεσα και υπεύθυνα. Διασφαλίζουμε τη σωστή εγκατάσταση του καινούριου σας θερμοσίφωνα -ηλιακού και ηλεκτρικού, όπως ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής για να ισχύει και η εγγύησή του! 

Στην εταιρεία K TECH, άλλωστε, διακρινόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, με συνέπεια και αξιοπιστία και, μάλιστα, σε προνομιακές τιμές!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ